Het 91 dagen voedingsherstel programma

Waarom heb ik dit plan gemaakt?
Al 20 jaar was ik zelf onderweg. Ik had allerlei heftige en toch vage onbegrepen klachten die na 7 jaar de diagnose kregen: Lyme met een traag werkende schildklier, uitgeputte bijnieren en het prikkelbare darm syndroom.

Ik kwam terecht in een kliniek gespecialiseerd in Lyme en co-infecties waar ik 2 keer per week, minimaal 20 weken medicatie via een infuus zou krijgen.

Tijdens de intake werden er verschillende soorten aan bloedtesten gedaan. Lyme en co-infectie check die voor onderzoek naar Duitsland werd gestuurd.

Algeheel bloedonderzoek en uitgebreid bloedonderzoek omtrent mijn schildklierfunctie en mijn bloed in een centrifuge om mijn bloedgroep te controleren.

Daarnaast maakten ze 2 preparaatjes die onder een microscoop gingen en bekeken
werden: de levend/ microscopische bloedanalyse.

Op basis van deze bloedanalyse en de uitslagen van het bloedonderzoek kreeg ik een suppletieadvies in combinatie met het bloedgroep dieet. Hier ontstond mijn fascinatie voor onze bloedgroep.

Helaas werd ik allergisch voor de medicatie welke ik via het infuus toegediend kreeg
waardoor de behandeling werd gestopt. Mijn zoektocht naar herstel en antwoorden ging verder zowel in Nederland als in België en Duitsland.

Hier ontstond de basis van mijn voedingsadviezen. Deze heb ik uitgebreid met alle inzichten en verbanden die ik zag in het bloedonderzoek dat ik deed, door het bezoek aan therapeuten/artsen en door de vele opleidingen die ik heb gevolgd.

De bloedonderzoeken die ik in mijn praktijk doe, gaven mij de inzichten om een echt goed herstelplan te maken. Een plan waarin je 90 dagen met de voor jou juiste voeding aan de slag gaat. Met als doel herstellen en je dromen weer waar maken.

Dit plan heb ik samengesteld voor mijzelf, mijn cliënten en alle anderen die geloven dat er wel een oorzaak en oplossing bestaat. Ik merkte bij mezelf en mijn cliënten dat het behoorlijk lastig is om je voedingspatroon om te gooien.

Meestal ga je op zoek naar vervangende voedingsmiddelen…

Je komt diverse, voor het oog goed ontwikkelde, producten en termen tegen zoals: lactosevrije zuivel, plantaardige melk/yoghurt, koolhydraatarm, glutenvrij, zonder tarwe, minder suiker, 0% vet, light enz. En dan blijk je daar weer op te reageren of je directe klacht is weg maar inwendig gaat het ontstekingsproces nog door.

Maar daar kom je pas achter wanneer je weer een check laat doen of na enige tijd wanneer je klacht terugkomt of een nieuwe klacht opspeelt.

Wat zou het heerlijk zijn als er een plan was dat gericht is op wat je wel goed verdraagt en dat bijdraagt aan je herstel.

Kant en klaar, waar overal al aan is gedacht. Met boodschappenlijst en dag- weekmenu’s, maar niet alleen gericht op een gezond gewicht maar ook op herstellen van vage en/of onbegrepen (chronische) klachten en ziekten.

Met een goede balans tussen de, voor jou juiste, eiwitten, vetten, groenten (langzame
koolhydraten) in combinatie met verse kruiden.

Variatie in de dag en weekmenu’s. Je komt in de weekmenu’s alle recepten maar 1 keer
tegen. De menu’s bevatten recepten van sappen, soepen en maaltijden en zijn zorgvuldig samengesteld op de wensen van een lichaam dat graag wil herstellen.

Je kan zo beginnen door met je boodschappenlijst voor week 1 naar de winkel te gaan. Geen gezoek meer in de winkel naar de juiste (vaak moeilijk te vinden) voedingsmiddelen. Geen speurtocht OF IETS DERGELIJKS op Google of in receptenboeken naar tips en
recepten die geschikt voor je zijn. Maar nu kant en klare recepten die je niet meer hoeft aan te passen.

Je focust je op wat je wél kan eten, op de voedingsmiddelen die bijdragen aan het bereiken van jouw doel. Je bespaart heel wat tijd om dat je de maaltijden voor 2 dagen voorbereid en 1x per week boodschappen kan doen.

Dit plan geeft je naast de weg naar herstel, structuur en ontspanning. Over alles is al voor je nagedacht. Jij mag gaan herstellen en ik neem je mee.

Er is heel bewust gekozen voor 91 dagen. We hebben 90 dagen nodig om een blijvende verandering door te voeren qua onze gezondheid en leefstijl. In 90 dagen kunnen heel veel processen in ons lijf herstellen. De 90 dagen zijn opgedeeld in 3x 4 weken/28 dagen. Onze cyclussen bestaan gemiddeld uit 28 dagen. We gaan dus 3 cyclussen rond.

De eerste verandering kan je al binnen enkele dagen ervaren. En wist je dat je voor een gedragsverandering 21 dagen nodig hebt?

Het plan is:

 • Suikervrij
 • Vrij van rood vlees
 • Vrij van brood
 • Geschikt voor degene met Allergieën/intoleranties bv -lactose
 • Zuivel
 • Gluten
 • Nachtschade
 • Noten
 • Soja
 • Geschikt als je vis en gevogelte eet.
 • Geschikt wanneer je niet het gewenste resultaat hebt behaald met het Fodmap, Sugarchallenge, Histamine vrij, Ketogeen, Aip, Paleo, Koolhydraatarm, Bloedgroep dieet of Endorfine herstelplan.

Het plan bevat 50 downloads over de achterliggende redenen van het plan. Je pakt je herstel aan en leert ook meteen waarom je op bepaalde voedingsmiddelen reageert of waardoor je klachten in stand houdt.

Ben je nieuwsgierig wat het je op kan gaan leveren en ben je toe aan een gezond &
passend gewicht? Meld je dan aan!

Betaling in 1x

€237

Betaling in 3 maandelijkse termijnen

€79

2020 | Ontwikkeld door TC Media